Blog inaugurat in preajma sarbatorilor pascale 2009, an in care s-au împlinit 250 de ani de la moartea marelui compozitor.

marți, aprilie 21, 2009

Numerograma datei de nastere

O analiza sumara a datei de nastere - 23 02 1865.
Cifrele prezente si cele care lipsesc:
Astfel, avem:
1
2 2
3
6
5
8
Lipsesc cifrele 4, 7 si 9.

Un singur 1 - se exprimă cu uşurinţă în scris, au si darul vorbirii. In particular, poate fi inchis emoţional. Sunt persoane putemice, impulsive, sigure pe sine şi au tendinţa să vorbească mult.
Doua cifre 2 - Sunt intuitivi, dar nu se bazeaza pe aceasta. Viata este in general buna, dar au necazuri datorita unor colaboratori nepotriviti.
Un singur 3 - oameni interesanţi, creativi, entuziaşti, inteligenti, altruisti si spirituali, cu imaginaţie bogată, pe care se bazeaza in alegerea meseriei lor.  
Cifra 4 lipseste - inseamna ca si spiritul practic lipseste. Nu ar putea avea o ocupatie sordida, se plictisesc de rutina, deseori nu duc la bun sfârşit muncile ce li se par plictisitoare.
Un singur 5 - Cinci este un important număr al numerogramei ; cei cu un 5 au multa putere şi hotărâre, sunt entuziasti si ii contamineaza usor pe cei de lângă ei. Le place libertatea si de aceea  pot exista probleme în viaţa de familie (Handel nu a fost casatorit).
Un singur 6 - Persoanele cu un ă 6 sunt creative, au firi artistice, vor urma in general o carieră artistică, chiar muzicala ( au voce buna).  
Cifra 7 lipseşte -  neîncredere în forţele proprii, teama de singurătate şi scepticismul faţă de tot ceea ce ţine de metafizică. Pentru a crede ceva, aceşti nativi au nevoie de dovezi. Sunt meditativi si deloc amatori de exerciţiu fîzic.
Un singur 8 -  buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu.
Cifra 9 lipseşte - e nevoie să se dezvolte o viziune mai amplă asupra vieţii, ca şi conştientizarea acelor lucruri care pot fi în cele din urmă realizate.

Cifra zilei de nastere (23, adica 2+3 egal 5)
Aventuroşi, entuziasti,  nestatornici, mereu în căutarea „noului"; au idei progresiste şi emană o sexualitate inconştientă. Au parte de multe călătorii şi de schimbari. Cifra favorabilă politicienilor.

Niciun comentariu:


Handel este un Jupiter al muzicii; ... al sau Aleluia a deschis cerurile. El rosteste cuvântul "minunat" ca şi cum toate trompetele ar canta împreună.  - Leigh Hunt, 1851